Tekst objavljen: 07.07.2015 13:06        


Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) pozvala je danas sve privrednike iz Srbije koji su zainteresovani da učestvuju na međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije "Agritechnica 2015", da se prijave do 10. jula, saopšteno je danas iz te agencije. 

Privrednici do 10. jula- prijave za sajam u Hanoveru

Sajam će biti održan od 10. do 14. novembra u Hanoveru u Nemačkoj.

Srbija će se ove godine predstavljiti sa svojim proizvodima u hali 8 na dva nacionalna štanda, površine od 70 metara kvadratnih i 140 metara kvadratnih.

Nastup na sajam u Hanoveru omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte, ističe se u saopštenju.

"Agritechnica 2015" je najveći međunarodni sajam iz oblasti poljoprivredne mehanizacije, traktora i delova. Predstavlja jedan od najznačajnijih sajmova za proizvođače širom sveta, koji se održava svake druge godine u Hanoveru na površini od 424,000 metara kvadratnih u 24 hale.

Na sajmu 2013. godine je izlagalo preko 2.900 kompanija iz 47 zemalja, dok je sajam posetilo više od 440.000 posetilaca.

SIEPA u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS) po drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnih štandova na tom međunarodnom sajmu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam privreda poljoprivreda Privredna komora Srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana