Tekst objavljen: 24.03.2014 14:51        


ProCredit banka je renovirala ekspozituru u Novom Sadu u duhu Business Lounge zone i novog koncepta tzv. “One-Stop banking”.

ProCredit banka: “One-Stop banking”

Zahvaljujući Business Lounge zoni, klijenti ProCredit banke će moći u opuštenom i komfornom ambijentu da popričaju sa svojim bankarskim savetnikom i dobiju sve potrebne informacije. One-Stop banking koncept omogućava klijentima da sve potrebe za bankarskim uslugama završe na jednom mestu.

Na šta se odnose Business Lounge zona i One-Stop banking ?

Dugogodišnje iskustvo ProCredit banke u radu sa klijentima omogućilo nam je da kreiramo jedinstveni koncept saradnje koji se zasniva na dugoročnoj saradnji i partnerskom odnosu. Prepoznajući rastući intezitet poslovanja i svakodnevnice omogućili smo našim klijentima da u Business Lounge zoni unutar naše ekspoziture, razgovaraju sa savetnicima banke u ugodnoj atmosferi i opuštajućem dizajnu koji gotovo podseća na dnevnu sobu.

Na ovaj način prilagođavamo se sve većim promenama u navikama klijenata, pogotovo generacija koje dolaze. Mi želimo da izađemo u susret klijentovim potrebama za brzim i jednostavnim rešavanjem njihovih zahteva uz manje nepotrebne papirologije i više korisnih informacija. One-Stop banking omogućava našem klijentu da obavi sve transakcije i dobije neophodne savete i informacije na jednom mestu čime smo postigli da saradnja sa bankom bude mnogo efikasnija i kvalitetnija uz značajnu uštedu vremena. Kao vodeća banka za mala i srednja preduzeća, mi smo uvek spremni da prilagođavamo naše modele poslovanja potrebama klijenata i želimo da stvaramo bolje i odgovornije bankarstvo koje je mnogo više usmereno na klijente.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
One-Stop banking Business Lounge banka procreit procredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana