Tekst objavljen: 17.02.2016 9:09        


Na 38. Sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan od 18. do 21. februara, Gradska turistička organizacija "Kragujevac" predstaviće ponudu grada i okoline. 

Promocija Centralne Srbije na Sajmu turizma

Osim standardne turističke ponude, ugostiteljskih i smeštajnih kapaciteta u gradu i seoskim domaćinstvima, koju će predstaviti na štandu Centralne Srbije u Hali 4, Kragujevac će posebnu pažnju posvetiti manifestacijama, koje organizuje Gradska turistička organizacija, "Dečjem karnevalu" i "Danima otvorenih dvorišta", kao i manifestacijama "Sajam turizma u Kragujevcu", "Arsenal Fest" i "Salon vina", koje su tokom prethodne godine bile najuspešnije u tom gradu.

Promocija "Arsenal Fest-a" biće održana u petak u 15 časova, uz muziku Di-džeja, a program se nastavlja u 16 časova i 30 minuta nastupom grupe "Vesele 80-te", koju će beogradska publika te večeri moći da sluša u klubu "Tramvaj", najavljeno je u saopštenju.

Šesti "Arsenal fest" biće održan od 23. do 25. juna, a ulaznice po ceni od 1.500 dinara, već se mogu kupiti u Turističkom informativnom centru GTO "Kragujevac".

Jednodnevne ulaznice biće puštene u prodaju 4. aprila, a prvi bendovi koji su potvrdili učešće su "Skunk Anansie" i "Toy Dolls".

Poslednji dan Sajma, u nedelju, je dan rezervisan za promocije Turističkih organizacija u Hali 4.
U 12 časova, na štandu Centralne Srbije, na kojoj izlažu GTO "Kragujevac" i Turističke organizacije Topole, Rače, Batočine i Knića, biće održana prezentacija "Zlatne ruke Šumadije", na kojoj će svoje proizvode izlagati seoski domaćini, kragujevačkih sela i TO Knić.

Na Sajmu biće promovisan i kragujevački "Salon Vina" koji će biti održan 2. aprila, a otvoriće ga princ Aleksandar Karađorđević, te se na štand na Sajmu očekuje dolazak vitezova Vinskog viteškog reda Šumadije.

Topola će promovisati turističke potencijale svoje opštine i najpoznatija vina Oplenačkog vinogorja, a prezentaciju će imati i hotel "Oplenac".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd beogradski sajam sajam turizma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana