Tekst objavljen: 06.10.2016 10:02        


Turistička ponuda Beograda biće predstavljena 7. i 8. oktobra u Solunu, u okviru promotivnog karavana #Go Belgrade, koji organizuje Turistička organizacija Beograda (TOB). Tom prilikom će turistima iz Grčke biti predstavljene mogućnosti za putovanje u srpsku prestonicu, i najavljene aktuelnosti turističke ponude za naredni period, saopšteno je danas iz TOB-a.

Promocija turističke ponude Beograda u Solunu

Karavan #Go Belgrade, koji će obići 13 gradova u regionu, do sada je posetio Temišvar, Beč, Zagreb, Banja Luku, Sofiju, Budimpeštu, Sarajevo i Ljubljanu.

Ovonedeljna prezentacija i promocija je u Solunu i Tirani, a do kraja kampanje će posetiti i Podgoricu i Prag.

U Solunu će promotivne aktivnosti početi 7. oktobra pres konferencijom, kojoj će prisustvovati gradonačelnik te grčke luke Janis Butaris, zamenik gradonačelnika zadužen za turizam Pengas Spiros, ambasador Republike Srbije u Atini Dušan Spasojević, konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić i brojni predstavnici turističke privrede obe zemlje.

Prezentaciju Beograda održaće direktor TOB-a Miodrag Popović, nakon čega će uslediti poslovni susreti srpskih i grčkih turističkih privrednika.

U subotu, 8. oktobra, građani Soluna će imati priliku da se upoznaju sa novinama u turističkoj ponudi Beograda kroz postavku koja će biti organizovana pored Bele Kule u Solunu.

Kroz info-promo materijale, na štandovima Beograda će se predstaviti smeštajni kapaciteti, kulturna ponuda, muzeji, nastupajući događaji, koncerti i festivali, a sve uz nastupe Umetničkog centra "Talija", saksofoniste Ratka Trajkovića i DJ muziku.

Program na otvorenom trajeće tokom celog dana, od 12 do 18 časova.

Promocija Beograda u Solunu se realizuje u saradnji sa Air Serbiom, Turističkom organizacijom Niša, i predstavnicima turističke privrede Beograda, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turistička organizacija beograd turistička ponuda Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana