Tekst objavljen: 21.07.2016 15:52        


Nacionalna avio-kompanija Air Serbia ponudiće sutra, u okviru kampanje "Srećni petak", specijalne promotivne cene karata za povratne letove između Beograda i Skoplja, i Beograda i Stokholma, saopšteno je danas iz Air Serbia. Cena povratna karte za Skoplje samo sutra će biti počev od 109 evra, a do Stokholma počev od 149 evra.

Promotivne cene avio-karata za Skoplje i Stokholm

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati, a za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi.

Karte će važiti za putovanja od 25. jula do 15. decembra, osim za Stokholm od 23. avgusta do 15. decembra. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od poslovnica Air Serbia-e, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem airserbia.com "http://www.airserbia.com".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia avio karte promotivne cene

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana