Tekst objavljen: 20.02.2014 14:59        


Sajam turizma se bliži a to je, po pravilu, period kada sve veći broj građana Srbije odlučuje da li će i gde putovati na odmor ove godine.

Putno osiguranje: Većina ne ide na put bez njega

Već nekoliko godina unazad konstantno raste interesovanje za ovu manifestaciju jer turističke agencije nude velike popuste i plaćanje na rate što predstavlja način na koji mnogi uopšte mogu da dozvole sebi da razmišljaju o putovanjima.

Jedna od stvari koju, svakako, ne treba zaboraviti gde god da ste se uputili jeste i putno osiguranje koje pruža zaštitu za slučaj iznenadne bolesti i povreda za vreme boravka u inostranstvu.

Evo zašto nam je potrebno putno osiguranje


Pokriće polisom osiguranja zavisi od izabranog paketa osiguravajuće kuće, a možete izabrati osiguranu sumu, teritoriju pokrivenosti polisom (na primer, Evropa, Interkontinentalna polisa...), paket pokrića, svrhu osiguranja, kao i da li vam je potrebno individualno, porodično, grupno ili individualno sa više ulazaka. Visina premije osiguranja zavisi od istih ovih uslova.

Kako pokazuju rezultati ankete na portalu Kamatica, samo 18 procenata anketiranih posetilaca izjavilo je da ne koristi putno osiguranje.

Od onih koji ga koriste, najveći broj - četvrtina anketiranih - kaže da osiguravajuću kuću bira analizom ponuda osiguravajućih društava.

Najbolju ponudu putnog osiguranja potražite na Osiguranjeonline


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Prema ranijem iskustvu osiguravajuću kuću bira 16 odsto posetilaca, prema rizicima koji su pokriveni osiguranjem njih 14 procenata dok 12 odsto kaže da osiguranje bire po preporuci.

Njih šest procenata putno osiguranje bira po ugledu osiguravajućeg društva.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turisti turizam putovanje putovanja osiguranje putno osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana