Tekst objavljen: 06.01.2014 10:00        


U ponedeljak, 6. januara na Badnji dan, prehrambene prodavnice imaju obavezu da rade najmanje od 9 do 18 sati. Na sam dan Božića, 7. januara, prodajni objekti mogu biti zatvoreni, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.

Radno vreme prodavnica za vreme božićnih praznika

Kako je navedeno, na dan državnog i drugog praznika, 7. januara, prodavnice u kojima se obavlja trgovina na malo pretežno neprehrambene robe i posebni trgovinski objekti mogu biti zatvoreni.

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade non stop svih 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od šest do 20 sati.

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" saopštilo je da se naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće obavljati 7. januara.

Kako je navedeno, 7. januara će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj ulici 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22.

Neprekidno će biti otvorene sve javne garaže i posebna parkirališta, dok će služba za prenos vozila "pauk" raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

U saopštenju je navedeno i da Služba tehničkog pregleda i auto-perionice, takođe, neće raditi 7. januara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
radno vreme prodavnice kupovina neradni dani praznici božić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana