Tekst objavljen: 14.07.2014 14:56        


Rajfajzen banka dobila je nagradu "Najbolja banka u Srbiji" koju dodeljuje finansijski magazin "Juromani" u okviru godišnjeg izbora "Nagrade za izvrsnost".

Rajfajzen banka proglašena za najbolju u Srbiji

Predsednik Izvršnog odbora Rajfajzena u Srbiji Zoran Petrović je istakao da to treće priznanje toj banci ove godine što je"još jedan dokaz kvaliteta rada i ispravnosti poslovne strategije".

Priznanja časopisa "Juromani" dobila je i matična banka Rajfazen internacional (Raiffeisen Bank International) - kao najbolja u Srednjoj i Istočnoj Evropi, a nagradjene su i tri banke-članice iste grupacije.

"Juromani" je jedan od vodećih mesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala, a "nagradama za izvrsnost" koje dodeljuje više od 20 godina, nagradjuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, i vodeće banke u više od 100 zemalja.

Rajfajzen je ranije za odlične rezultate ostvarene u 2013. godini. dobila nagradu "Banka godine u Srbiji" koji dodeljuje časopis "Bankar" i "Najbolja banka u Srbiji" koju dodeljuje finansijski magazin, Global fajnajs".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Raiffeisen bank Raiffeisen banka rajfajzen banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana