Tekst objavljen: 29.10.2021 15:25        


Više od 10 hiljada građana se obratilo Kamatica savetniku za pomoć pri izboru kredita u prethodnih godinu dana rada. Mnogima od njih smo pomogli da dođu do kredita za važna životna pitanja, a neki od njih su nam se i posebno zahvalili

Rekli su o Kamatica savetniku: "Vaša usluga je neprocenjiva"

Naša sugrađanka Milica Radišić je posle uspešno realizovanog kredita sa nama podelila kako je tekao čitav proces realizacije uz Kamatica savetnika:

- Kredit je već na računu! Zadovoljna sam uslugom banke, a budući da sam novi klijent, nisam mogla podoći odmah želejnu sumu, te smo se dogovorili da podignem prvo manji iznos, a da za 3 meseca, kada je prema njihovim pravilima vreme za novi, podignem još jedan. I nama je tako ispalo zgodno, jer još uvek ne znamo tačnu količinu novca koja nam je potrebna za adaptaciju kuće - započela je Milica (na slici ispod) i brzo se nadovezala.



- Kamata više nego povoljna, s obzirom da sam zaposlena u državnom Domu zdravlja. Procedura za dobijanje kredita je brza, jedino sam imala malo "cimanja" u računovodstvu svoje firme. Da bih prebacila primanja u novu banku tražili su mi potvrdu da nemam dugovanja u staroj, a to mi je malo vremena oduzelo. Međutim, trebalo mi je samo dva odlaska u banku da rešim kredit.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Za kraj, Milica je zaključila:

- Hvala Vam mnogo. Zaista ste mi pomogli, Vaša usluga je neprocenjiva - nije štedela Milica reči hvale za Kamatica savetnika.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
najpovoljniji kredit najbolji kredit stambeni kredit kredit za refinansiranje keš kredit uslovi za dobijanje kredita rekli su o kamatica savetniku kamatica savetnik

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana