Tekst objavljen: 04.09.2020 12:55        


Iz APR podsećaju i da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen

Rok za dostavu konsolidovanih finansijskih izveštaja ističe sutra

Rok za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja obveznika za 2019. godinu ističe sutra, saopštila je Agencija za privredne registre.

Poslednjeg dana roka za predaju izveštaja APR je obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 čas zbog pružanja stručne pomoći za sastavljanje i dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja i tehničke podrške obveznicima.

Iz APR podsećaju i da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen zbog proglašenja vanrednog stanja usled epidemije korona virusa. Sve informacije u vezi dostavljanja konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu, u formi pravila, tehničkih i korisničkih uputstava, kao i video uputstava, mogu se naći na internet stranici APR, u okviru Registra finansijskih izveštaja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs, dok se za tehničku podršku u vezi sa pristupom PIS FI sistemu ili problemima sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
konsolidovani izveštaji računovodstvo apr agencija za privredne registre

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana