Tekst objavljen: 15.02.2023 14:00        


Međunarodni sajam turizma, 44. po redu i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme održaće se od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu, saopšteno je danas

Sajam turizma od 23. do 26. februara u Beogradu


Pod sloganom "Kad je odmor nije teško" održaće se ova tradicionalna turistička smotra celog regiona Jugoistočne Evrope i drugih delova sveta, a ove godine zemlja partner Sajma je Kina.

"Ovogodišnji sajam biće prilika da se, uz pomoć i veliku podršku Ministarstva za turizam i omladinu Republike Srbije, unapredi turistička razmena, da se domaći turisti upoznaju sa mogućnostima da posete zemlju bogate istorije i nasleđa, ali i da se kineski turisti vrate na prvo mesto, kada su u pitanju dolasci stranih gostiju u Srbiju", navodi se u saopštenju.

Na sajmu je planiran i susret sa predstavnicima iz Kine u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije, a učestvovaće i najznačajnije turističke agencije, udruženja, organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Premijerno će se ove godine na Sajmu turizma predstaviti: Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija.

I ove godine biće predstavljene popularne destinacije kao što su Turska, Grčka, Crna Gora, Tunis, Bugarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kipar, Severna Makedonija, kao i prošlogodišnji učesnici Maldivi, i Sao Tome i Principe.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Srbija će svoje turističke adute predstaviti u Hali 4 Beogradskog sajma kroz nastupe Turističke organizacije Srbije (TOS), Turističke organizacije Beograda (TOB), i mnogobrojnih lokalnih i regionalnih turističkih organizacija iz svih delova Srbije.

Kao i do sada, paralelno sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu će se odvijati i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme "HORECA-OPREMA", koji će prikazati najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte.

U Halama 2A i 2C Beogradskog sajma okupiće se najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Radno vreme Sajma od četvrtka 23, do subote 25. februara, biće od 10 do 19 časova, a u nedelju 26. februara sajam će biti otvoren od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice biće 450 dinara, a za grupne posete (minimum osam osoba) 300.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
23 februar 26 februar sajam turizma sajam turizma u beogradu Beograd beogradski sajam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana