Tekst objavljen: 04.03.2016 13:41        


U beogradskom hotelu Metropol danas je otvoren dvodnevni Sajam za mlade, koji okuplja najveće kompanije u zemlji i regionu, kao i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Cilj manifestacije je povezivane mladih sa kompanijama i institucijama, istakla je Sara Jovanović, PR "EKOF Media grupacije", koja organizuje skup.

Sajam za mlade otvoren u hotelu Metropol

"Cilj je da povežemo mlade ljude sa kompanijama, da mogu u interakciji da vide pozicije koje su tražene, da nađu posao ili praksu. Sajam je posvećen studentima i srednjoškolcima", kazala je Jovanović Tanjugu.

Ona je ukazala da se prvi Sajam za mlade, održan prošle godine, bio uspešan, a da je ove još organizovaniji i uz učešće većeg broja kompanija.

Studentima i srednjoškolcima se pruža šansa da se na sajmu, koji je koncipiran da bude sajamsko-konferencijskog karaktera, upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija.

Srednjoškolci će moći da se bolje upoznaju sa radom i organizacionom strukturom izlagača i da na osnovu interakcije sa njima dođu do zaključaka o tome koji su obrazovni profili najtraženiji u kompanijama za koje su zainteresovani, kao i koje obrazovne profile i kompetencije kompanije zahtevaju da bi nekoga zaposlile.

U okviru sajma dvadesetak firmi se predstavlja kroz štandove ili radionice, na kojima mladi mogu da čuju od zaposlenih kako funkcionišu kompanije za koje se interesuju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam za mlade posao za mlade srednjoškolci kompanije posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
game pragmatic rtp tinggi game jackpot progresif akun super vip