Tekst objavljen: 04.03.2016 13:41        


U beogradskom hotelu Metropol danas je otvoren dvodnevni Sajam za mlade, koji okuplja najveće kompanije u zemlji i regionu, kao i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Cilj manifestacije je povezivane mladih sa kompanijama i institucijama, istakla je Sara Jovanović, PR "EKOF Media grupacije", koja organizuje skup.

Sajam za mlade otvoren u hotelu Metropol

"Cilj je da povežemo mlade ljude sa kompanijama, da mogu u interakciji da vide pozicije koje su tražene, da nađu posao ili praksu. Sajam je posvećen studentima i srednjoškolcima", kazala je Jovanović Tanjugu.

Ona je ukazala da se prvi Sajam za mlade, održan prošle godine, bio uspešan, a da je ove još organizovaniji i uz učešće većeg broja kompanija.

Studentima i srednjoškolcima se pruža šansa da se na sajmu, koji je koncipiran da bude sajamsko-konferencijskog karaktera, upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija.

Srednjoškolci će moći da se bolje upoznaju sa radom i organizacionom strukturom izlagača i da na osnovu interakcije sa njima dođu do zaključaka o tome koji su obrazovni profili najtraženiji u kompanijama za koje su zainteresovani, kao i koje obrazovne profile i kompetencije kompanije zahtevaju da bi nekoga zaposlile.

U okviru sajma dvadesetak firmi se predstavlja kroz štandove ili radionice, na kojima mladi mogu da čuju od zaposlenih kako funkcionišu kompanije za koje se interesuju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam za mlade posao za mlade srednjoškolci kompanije posao

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana