Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 15.08.2020 13:00        


Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obavestio je sugrađane da od ponedeljka, 17. avgusta 2020. godine, sve organizacione jedinice direkcije, filijale, službe i ispostave, ponovo počinju sa prijemom stranaka u šalter salama, kancelarijama i na medicinsko veštačenje

Šalteri PIO fonda od ponedeljka rade sa strankama

Neophodno je da građani koji dolaze u prostorije Fonda poštuju mere i preporuke Kriznog štaba Vlade za suzbijanje zarazne bolesti Kovid -19, što podrazumeva obavezno nošenje zaštitnih maski u prostorijama Fonda, dezinfekciju ruku na ulazu u prostorije Fonda, merenje temperature na ulazu u prostorije Fonda i poštovanje mera sigurne distance od dva metra.

Poslovi medicinskog veštačenja podrazumevaju maksimalno pet pregleda dnevno po lekaru, pozivanje na pregled telefonom, uz molbu da ne dolaze podnosioci zahteva koji imaju neki od simptoma infekcije ili su skoro bili u direktnom kontaktu sa kovid pozitivnom osobom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pozivi će biti na jedan sat razmaka, kako bi se izbegle gužve u čekaonicama, a zabranjuje se ulaz pratiocima, osim u slučajevima kada su pratnja nepokretnih i teško pokretnih lica. U sobama za veštačenje sprovodiće se sve mere epidemiološke zaštite stranaka i zaposlenih, potvrdili su iz Fonda PIO.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
rad sa strankama penziono i invalidsko osiguranje PIO fond ponedeljak

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana