Tekst objavljen: 03.03.2015 15:16        


Južnokorejski elektronski gigant Samsung će ovog leta lansirati Samsung pej (pay), servis za mobilno plaćanje koji će biti dostupan na više prodajnih mesta u odnosu na konkurentsku ponudu. Samsung pej omogućava korisnicima da pređu na bezbedna mobilna plaćanja na gotovo svim prodajnim mestima, navedeno je u saopštenju Samsunga.

Samsung najavio servis za mobilno plaćanje Samsung pej

Do danas, trgovci koji koriste konvencionalne terminale za kartice sa magnetnom trakom retko su prihvatali mobilno plaćanje.

S opcijom Samsung pej, korisnici sada mogu da koriste svoje mobilne uređaje za plaćanje na postojećim

Pogledajte ponudu Samsung telefona kod sva tri mobilna operatera u Srbiji.
prodajnim terminalima.
Kako bi se to postiglo, Samsung koristi NFC i novu sopstvenu tehnologiju MST (magnetski bezbedan prenos) kako bi mobilna plaćanja bila pristupačnija trgovcima i kupcima.

Samsung je sklopio partnerstvo sa vodećim mrežama za plaćanje kao što su Masterkard i Viza, kako bi ponudio najbolje mobilno plaćanje u klasi.

Samsung, takođe, radi na proširivanju partnerskog sistema za Samsung pej sa glavnim finansijskim partnerima širom sveta, uključujući Ameriken ekspres, Benk of Amerika, Siti, JPMorgan Čejs i U.S. Benk, čime želi da pruži više fleksibilnosti, pristupa i izbora korisnicima uz jednostavan i bezbedan način plaćanja.

Samsung pej će u početku biti dostupan u SAD i Koreji od leta, a proširiće se i na druge regione, uključujući Evropu i Kinu, uz uređaje galaksi S6 i galaksi S6 edž.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
samsung pay samsung mobilno plaćanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana