Tekst objavljen: 06.11.2015 10:16        


Tokom meseca štednje ProCredit banka je predstavila specijalnu ponudu za klasičnu oročenu štednju u evrima na 14 meseci, sa kamatom koja iznosi 1,5%. Uz to klijenti dobijaju besplatno internet i mobilno bankarstvo tokom trajanja oročenja.

Saveti za štednju i izbor banke

Prilikom odluke da novac štede u banci potrebe građana su različite: jednima je važnije da banka nudi što više usluga elektronskog bankarstva, druge više zanimaju uslovi kreditiranja, dok je nekima izuzetno bitna rasprostranjenost mreže poslovnica i bankomata.

Najbolje je za početak prikupiti informacije o uslovima koji se nude na tržištu i na osnovu njih suziti izbor. Igor Anić, član Izvršnog odbora ProCredit banke, čitaocima preporučuje da je najbolje da informacije o štednji saznaju iz prve ruke, to jest da je poželjno posetiti poslovnicu banke i porazgovarati sa bankarima.

Oni su tu da nam na temelju naših finansijskih potreba i mogućnosti, ponude odgovarajući spektar proizvoda i usluga, savetuju najbolje rešenje i odgovore na sva naša pitanja i nejasnoće. Izuzetno je bitno izabrati banku koja pruža sigurne, pristupačne i transparentne štedne i bankarske usluge. ProCredit banka je jedina nemačka banka u Srbiji, koja posluje po nemačkim standardima a da pri tome deponovani novac ostaje u Srbiji i služi za razvoj domaće privrede. Predstavlja dobar izbor banke za mala i srednja preduzeća koja stvaraju radna mesta i pokreću ekonomski razvoj. U prilog tome govori i podatak da je svaki peti preduzetnik u Srbiji uzeo kredit u ProCredit banci.

O otvorenosti i transparentnosti ProCredit banke govori i činjenica da je jedina banka u Srbiji koja podleže Fitch rejtingu, dok se ostale banke predstavljaju samo kroz rejting njihovih grupa. ProCredit raspolaže mrežom od 156 bankomata širom Srbije, uključujući zone za samouslužno bankarstvo dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i eurske bankomate za uplate i isplate u evrima, što štednjučini stalno dostupnom i fleksibilnom.

Za većinu koji ne traže samo jedan proizvod - npr. tačno određeni kredit ili karticu – bi bilo dobro da obrate pažnju na sledeće stvari: koliki su troškovi tekućeg računa, koliki je trošak i visina prekoračenja po računu, gde postoje poslovnice i bankomati, kakvi su uslovi štednje i kredita, kakva je kartična ponuda i ponuda elektroničkog bankarstva. Na osnovu ovih kriterijuma lakše je napravi dobar izbor.

Glavni savet za štednju je da bude kontinuirana, jer posmatrano na srednji i dugi rok, može predstavljati realno lep izvor nekih budućih investicija. U svakom slučaju štednja je povoljnija nego potrošački krediti i donosi konstantno građenje vrednosti za domaćinstvo i porodicu. Štednja u bankama je najsigurniji vid štednje, a izbor banke je najvažniji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Danica Markovic 11.09.2019 9:58

    ProCredit banka je sve samo nije po nemackim standardima!!! Njeno poslovanje nije doraslo ni standardima Somalije a kamoli Nemacke! Sluzbenici teleceg pogleda koji nikad nista ne znaju, neefikasno bankarstvo, a ako ocekujete ino uplatu preko swifta, znajte da ce vam novac biti proknjizen za minimum deset dana jer je to zlatno pravilo ove banke. Zadrzati tudj novac sto duze!!! Kao izgovor ce vam uvek nabaciti jednu istu recenicu - nije do nas nego ima neki zastoj u ino banci. Sramota!!! A pored toga sto je sramota to je i krivicno delo za koje njih apsolutno zabole uvo! Ako pokusate da se izvucete iz pakla ProCredit “banke” naplatice vam papreno i usput ce ispoljiti svu preostalu neljubaznost i neprofesionalnost. UBEDLJIVO NAJGORA BANKA U SRBIJI!!!!!!!!!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
cena usluga bankomati bankarski proizvodi procredit banka banka izbor banke štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana