Tekst objavljen: 15.12.2020 11:30        


Sberbank Srbija nastavila je i ove godine sa aktivnom podrškom svojih klijenata, a sve u okviru već tradicionalne akcije pod nazivom „Vredne vredi podržati“.

Sberbank Srbija nagradila svojih  osam najvrednijih klijenata

U ovoj akciji su učestvovali svi klijenti Banke iz segmenta malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, koji su do 31. oktobra 2020. godine podneli zahtev za dobijanje kredita za obrtna sredstva, refinansiranje, rekonstrukciju ili adaptaciju nepokretnosti, kupovinu vozila i opreme ili kredita za finansiranje izvršenih investicionih ulaganja. Najuspešnijima među njima, predstavnici Banke su tokom proteklih dana uručili vredne nagrade, u želji da time dodatno podstaknu njihovo uspešno poslovanje, ali i da ohrabre ostala preduzeća u Srbiji da otpočnu saradnju sa Sberbank.

Ovogodišnji dobitnici nagrada i priznanja u okviru projekta „Vredne vredi podržati“ su kompanija „Eurošped“ iz Novog Sada i preduzeće „Kosmaj“ iz Beograda, kojima je Sberbank poklonila nove automobile. Vredne nagrade su dobili i preduzeća „Empinity“, „Del Systems“ i „Pak Promet“, kao i zemljoradnička zadruga „Lovrenac“ iz Mladenova, čije je poslovne rezultate Banka nagradila novim računarima i telefonima.

Uz sve to, Sberbank je ove godine nagradila i dva svoja klijenta iz kategorije srednjih preduzeća – firme „Visokogradnja inženjering“ i „Do-ing“ iz Beograda, kojima su uručene stipendije za menadžerske programe obuke u okviru Mokrogorske škole menadžmenta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

“Podrška domaćoj privredi je u ovom trenutku izuzetno važna i svi mi u Sberbank Srbija smo toga svesni. Poslujemo u mesecima koje je obeležila pandemija Covid-19, pa se slobodno može reći da je ovo godina kada je vredne ne samo vredelo podržati, već je to bilo i neophodno. Ono što je za sve ove kompanije zajedničko je to da su one uspele da se veoma brzo prilagode novonastalim tržišnim uslovima, ali i da u izazovima nisu videle probleme, već svoju priliku za dalji razvoj. Takav preduzetnički duh je važno nagraditi i ohrabriti, što naša banka i radi kroz akciju „Vredne vredi podržati”, istakla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Sberbank Srbija iz godine u godinu povećava svoje tržišno učešće kada je reč o kreditiranju i saradnji sa mikro, malim i srednjim preduzećima.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
banke krediti sber bank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana