Tekst objavljen: 08.07.2016 11:21        


Banka Poštanska štedionica otvara novu ekspozituru na opštini Novi Beograd, Blok 38 u ulici Narodnih heroja 63, i time nastavlja proširenje poslovne mreže kako bi svim sadašnjim i budućim klijentima izašla u susret.

Širenje poslovne mreže Banke Poštanske štedionice

Usluge nove ekspoziture namenjene su pre svega klijentima koji žive u blokovima 33, 34 i 37, a na ovu filijalu biće upućeni i stanovnici Novog Beograda iz blokova 1,3 i 4.

Ekspozitura se otvara 8. jula 2016. godine. Radno vreme ekspoziture: radnim danima od 7 i 30 do 19 i 30 minuta, subotom od 8.00 do 14 časova i 30 minuta.

U novoj ekspozituri Banke Poštanske štedionice radiće 5 šaltera na poslovima uplata i isplata dok su još dva šalterska mesta namenjena za rad sa našim sugrađanima kojima je neophodno kreditno – depozitno poslovanje ili otvaranje tekućih računa.

Danas, poslovnu mrežu najstarije Banke u Srbiji sačinjava 114 ekspozitura, od kojih se 24 nalazi u Beogradu, kao i 5 samostalnih šaltera organizovanih u 9 filijala. Kako bi na najbolji i najefikasniji način zadovoljila potrebe sadašnjih i potencijalnih klijenata, na teritoriji Republike Srbije, Banka proširuje svoje postojeće kapacitete i organizacione mogućnosti poslovne mreže.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
širenje mreže Banka Poštanke Štedionice nova ekspozitra

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana