Tekst objavljen: 11.04.2017 11:53        


NOVI PAZAR, 11. aprila (Tanjug) - Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i američki ambasador u Srbiji Kajl Skat danas su razgovarali o daljim programima pomoći privrednicima u tom gradu i okolini. Ambasador SAD je rekao da je treći put u Novom Pazaru i podvukao da je zajednički cilj da se olakša privrednicima i u tom smilsu pružanje konkretne ekonomske i stručne pomoći.

Skat i Biševac o pomoći privrednicima u Novom Pazaru

Kako je rekao, imali su interesantan razgovor, svaki put nešto novo i nauči i dodao da mu je gradonačelnik Novog Pazara objasnio planove koji postoje i u infrastrukturi i razvoju grada.

Skat je rekao da je izneo programe pomoći pre svega preduzetnicima i podvukao da su uvek zainteresovani za ovaj kraj Srbije, "da to nije kraj sveta" već integralni deo ove zemlje koji treba da se dalje razvija.

On je napomenuo mogućnost i nekih investicija, ali je ukazao da će ambasada SAD nastaviti da pruža pomoć preduzetnicima u oblasti marketinga i rada na plasmanu robe na inostrano tržište.

Ambasador SAD je ukazao na mogućnosti pre svega u tekstilnoj industriji i u tom smislu istakao da je džins iz Novog Pazara poznat svuda u svetu.

Biševac je takođe rekao da se razgovaralo o najvećim delom ekonomskoj situaciji i o tome kako ambasada SAD može pomoći domaćim preduzetnicima i privredi ovog kraja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana