Tekst objavljen: 16.04.2018 13:24        


Sberbank Srbija je za svoje klijente, tokom narednog perioda, pripremila ponudu „Stvarno super keš kredita“. Nominalna kamatna stopa od samo 7.5 odsto tj. EKS od 8.6 odsto, bez troškova obrade, uz veoma brz proces odobrenja - pravi su razlozi zašto je baš Sberbank keš kredit stvarno super.

Stvarno super keš kredit Sberbanke

Sberbank Srbija, prateći savremene trendove u bankarstvu, iz godine u godinu teži da kreira proizvode i akcije koji će se izdvojiti na bankarskom tržištu i zadovoljiti potrebe savremenog klijenta.

„Svesni činjenice da je našim klijentima pri podnošenju zahteva za kredit brzina odobrenja jedan od ključnih faktora, trudili smo se da u što većoj meri pojednostavimo sve procese i omogućimo da na brz i lak način dođu do željene gotovine. Pored toga, pripremili smo veoma atraktivnu nominalnu kamatnu stopu od 7.5 odsto tj. efektivnu kamatnu stopu od samo 8.6 odsto. Takođe, tokom trajanja „Stvarno super keš kredit“ akcije, Sberbanka neće naplaćivati troškove obrade kredita“, izjavila je direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbanke Mirjana Đorđević.

Akcijska ponuda „Stvarno super keš kredita“ traje do 30. juna 2018. godine, a maksimalni iznos kredita može biti 3 miliona dinara. Dodatne informacije, svi zainteresovani mogu dobiti na sajtu banke: www.sberbank.rs, u nekoj od 33 ekspoziture Sberbanke širom Srbije ili pozivom Kontakt centra na broj 19909.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti keš krediti Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana