Tekst objavljen: 19.08.2015 11:29        


Opportunity banka u saradnji sa opštinom Sremska Mitrovica po izuzetno povoljnim uslovima nudi subvencionisane kratkoročne poljoprivredne kredite registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na teritoriji opštine Sremska Mitrovica.

Subvencionisani poljoprivredni krediti

U ponudi su krediti za nabavku tovnog i priplodnog materijala kao i stočne hrane sa ciljem unapređenja stočnog potencijala opštine.

Odmah nakon realizacije programa koji se odnosi na kreditiranje stočarstva otpočeće program kreditiranja i unapređenja ratarstva.

Opportunity banka koja se primarno bavi podrškom preduzetništva kroz mikro poslovne i poljoprivredne kredite i jedina na tržištu Srbije finansijski podržava čist start-up biznis, aktivno učestvuje u projektima kojima se radi na boljitku ekonomije poljoprivrednih i ruralnih krajeva.

Do saradnje je došlo na obostranu inicijativu, pre svega zahvaljujući preporukama postojećih klijenata Banke na području opštine Sremska Mitrovica. Lični pristup svakom klijentu, terenski rad i prisutnost naših Savetnika na mestu obavljanja poljoprivredne proizvodnje, što poljoprivrednicima štedi vreme i troškove, brza realizacija, prepoznati su kao dodatna vrednost našeg poslovanja.

Evo ruke domaćine! Za sve informacije, pozovite poslovnicu Opportunity banke u Sremskoj Mitrovici, Masarikova 9, Tel 022/850-145

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kredit za poljoprivrednike sremska mitrovica poljoprivreda Opportunity banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana