Tekst objavljen: 13.04.2017 10:47        


BEOGRAD, 13. aprila (Tanjug) - Kompanija Sunoko je, u okviru humanitarne akcije Banke hrane Beograd, a povodom predstojećih Uskršnjih praznika, donirala svoje prehrambrene proizvode. U ime kompanije, donaciju je uručio direktor prodaje kompanije Sunoko, Slobodan Košutić, koji je tom prilikom rekao da Sunoko prepoznaje važnost društveno odgovornog poslovanja, zbog čega se rado odazvao pozivu da učestvuje u ovakvom vidu akcije, navodi se u saopštenju kompanije.

Sunoko donirao paletu prozvoda za Banku hrane Beograd

"Godinama nastojimo da budemo odgovoran i pouzdan partner u zajednici u kojoj žive i rade naši zaposleni, krajnji potrošači i saradnici, te često realizujemo humanitarne, sponzorske i donatorske aktivnosti", izjavio je Košutić.

Kompanija Sunoko podržala je humanitarnu akciju donacijom od 864 doypack pakovanja Sunoko kristal šećera, a događaj je organizovan u Distributivnom centru kompanije Delez.

Sunoko je dugogodišnji lider u proizvodnji šećera u Srbiji, koji poseduje više od polovine proizvodnog i skladišnog kapaciteta i čini više od 75 odsto ukupne proizvodnje kompanije.

Kompanija je danas prepoznata kao najefikasniji proizvođač šećera u jugoistočnoj Evropi, koji na godišnjem nivou proizvede oko 400.000 tona šećera, 125.000 tona repinog rezanca i 130.000 tona melase.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana