Tekst objavljen: 18.04.2017 8:34        


BEOGRAD, 18. aprila (Tanjug) - Međunarodni sajam građevinarstva SEEBE, na kome će učestvovati više od 550 izlagača iz 30 zemlja, biće otvoren sutra na Beogradskom sajmu i trajaće do 23. aprila. Sajma SEEBE će okupiti vodeće kompanije iz svih segmenata građevinske industrije iz Srbije i regiona, kao i iz Austrije, Bugarske, Češke, Italije, Kine, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Rusije, Turske i drugih država.

Sutra počinje Sajam građevinarstva

Sajam se održava u šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma i na 36.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, biće predstavljeni građevinski materijali, mehanizacija, hemija u građevinarstvu, prefabrikovani sklopovi za građenje, instalacije, sanitarije, alati, podne i zidne obloge, klimatizacije i grejanje, rasveta i montažni objekti.

U okviru Sajma građevinarstva u hali 2A održaće se i Međunarodni sajam kamena i prateće industrije "Stoneexpo Srbija".

Na otvorenom prostoru, kako su najavili organizatori, ispred hale 3 videće se i kran koji je glavni simbol građevinarstva.

Moto ovogodišnjeg 43. sajma građevinarstva je "Zlatna grana srpske privrede", a očekuje se da će tu petodnevnu manifestaciju posetiti oko 41.000 ljudi.

Posetiocima sajma, prema najavama organizatora odobravaće se ekskluzivne sajamske pogodnosti i popusti od pet do 30 posto na proizvode i usluge izlagaca.

Radno vreme SEEBE-a je od 10 do 19 časova, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, za đake i studente 100 dinara, a cena parkinga je 100 dinara po satu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana