Tekst objavljen: 15.04.2015 11:40        


Aerodrom "Nikola Tesla" predstaviće sutra, na Međunarodnom sajmu građevine u Beogradu, predviđenu investiciju u proširenje aerodroma vrednu 20 miliona evra, koja će biti realizovana u ovoj godini.

Sutra predstavljanje investicija  beogradski aerodrom

Novac će biti uložen u proširenje aerodromske zgrade i izgradnju avio-mostova i to je najveća najavljena pojedinačna investicija u saobraćajnu infrastrukturu u 2015. godini, a realizovaće je domaća preduzeća, saopštili su organizatori sajma.

Zahvaljujući toj investiciji na beogradskom aerodromu biće povećan kapacitet i prihodi za 35 odsto.
Izvođači radova će biti u prilici da direktno komuniciraju sa predstavnicima aerodroma i saznaju sve detalje o projektu.

Proširenje aerodroma "Nikola Tesla" sa izgradnjom infrastrukture šansa je za domaću građevinsku industriju da se revitalizuje i ide u korak sa svetskim tokovima, navodi se u saopštenju.

Aerodrom "Nikola Tesla", kako je navedeno, ima izvanredan rast obima avio-saobraćaja i povećanje broja putnika se nastavlja i u 2015. godini.

Takođe, aerodrom je ostvario odlične finansijske rezultate u 2014. godini, što potvrđuje potrebu za ulaganjima u razvoj beogradske vazdušne luke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
proširenje aerodroma aerodrom nikola tesla Aerodrom Beograd Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana