Tekst objavljen: 27.11.2020 13:05        


Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 biće održano sutra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, a građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova

Sutra prvo izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Sve koverte koje su blagovremeno ubačene u poštanske sandučiće u skladu sa radnim vremenom poslovnica pošte širom Srbije, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, saopštila je Vlada Srbije.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Srećne dobitnike izvući će teniserka Olga Danilović.

U ovom trenutku na adresu ”Uzmi račun i pobedi 2020” stiglo je čak 3.150.000 koverata.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata besplatno - nije potrebna markica.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. Iz vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće i kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs , a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
olga danilović nagradna igra Uzmi račun i pobedi izvlačenje fiskalni računi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana