Tekst objavljen: 02.02.2022 14:55        


CaizCoin iz Švajcarske novi sponzor superligaša iz Jošanice, očekuju se velika ulaganja u budućnosti

Švajcarska kriptovaluta postaje sponzor fudbalskog kluba iz Superlige Srbije


Fudbalere i stručni štab Novog Pazara čeka vrlo neizvesna borba za opstanak u Superligi, posebno posle ne baš impresivne jeseni i samo 17 osvojenihg bodova. Međutim, imaće Pazarci dodatni motiv da zapnu u drugom delu prvenstva, i što je za njih najvažnije imaće finansijsku stabilnost.

Novi Pazar je, kako su saopštili iz Upravnog odbora kluba, potpisao najveći sponzorski ugovor u uprave. Kompanija iz Švajcarske Caizcoin, koja se bavi trgovinom istoimenom kripto valutom, odlučila se da investira novac u Novi Pazar. Nezvanično, klub kraj Jošanice će na ime sponzorstva dobijati više od 200.000 evra što je vrlo lepa suma za srpske prilike.

Kompanija Caizcoin je je već prisutna u fudbalskim vodama gotovo na svim meridijanima. Reč je o kompaniji koja sponzoriše špansku La Ligu, Bundesligu, tursku Superlige, a sada su se ljudi iz te firme odlučili za proboj na balkansko tržište. Caizcoin je već sponzor sarajevskog Željezničara, a u Srbiji je izabran Novi Pazar.

Pre potpisivanja sponzorskog ugovora pored finansijskih detalja precizirane su i druge obaveze obe strane. Novi Pazar će zbog velikog ulaganja CaizCoina promeniti ime stadiona. Stadion kraj Jošanice će biti kompletno brendiran i nosiće ima po već pomenutoj kripto valuti.

Ugovor je potpisan do kraja takmičarske godine, ali će biti automatski produžen i uvećan za narednu sezonu uz jedan uslov – da Novi Pazar izbori opstanak u Superligi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


“Ovim ugovorom je klub postigao finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmiči sa klubovima iz gornjeg dela tabele, a kompanija Caiz Coin pouzdanog partnera u razvoju svojih projekata na teritoriji našeg regiona”,rekli su iz Upravnog odbora Novog Pazara.

Iz Novog Pazarasu najavili i zvaničnu promocij ugovora tokom februara na stadionu uz dolazak delegacije kompanije CaizCoin.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
superliga fk novi pazar CaizCoin fudbal kriptovalute novi pazar sponzorstvo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana