Tekst objavljen: 26.03.2016 11:31        


Promocija spa centra "Merkur" iz Vrnjačke Banje i nacionalne avio-kompanije Air Serbia, održana u United space konferens centre u Stockholmu, izazvala je veliko interesovanje švedskih turističkih poslenika i kompanija za tu srpsku kraljevsku banju kao turističku destinaciju.

Šveđani stižu u Vrnjačku Banju

Kako je saopšteno iz Specijalne bolnice "Merkur", promociji održanoj u organizaciji švedsko-srpskog poslovnog saveta i Ambasade Srbije u Stockholmu, prisustvovalo je više od 30 turističkih agencija, turističkih novinara i predstavnika švedskih kompanija, koji planiraju da šalju svoje radnike u Srbiju.

Pored prezentacije komparativnih prednosti "Merkura", održani su i bilateralni sastanci sa predstavnicima švedskih agencija za kulturni, zdravstveni, spa i seniorski turizam u Malmeu i Stockholmu.

Među njima su bili i najveći tur-operateri, kao što su TUI Nrdik, Skandorama, Grandturs, Travel-eskperts, M||N Travel, Egencia i Reseskaparna.

Air Serbia je, kako se navodi u saopštenju, pokazala izuzetnu zainteresovanost da kroz ovaj, do sada malo korišćen model, poveća broj putnika koje prevozi iz te nordijske zemlje u Srbiju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Stockholmu banje Air Serbia turisti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana