Tekst objavljen: 17.03.2015 15:00        


Telenor banka saopštila je da je za šest meseci u toj banci u Srbiji otvoreno 50.000 tekućih računa. Kako se navodi u saopštenju, banka je uspela da formira čvrstu osnovu za dalji razvoj mobilnog bankarstva zahvaljujući objedinjenju telekomunikacija i finansijskih usluga, sa prosečnom mesečnom stopom rasta broja otvorenih računa od 53 odsto.

Telenor banka: 50.000 računa

"Veoma smo zadovoljni što smo u kratkom roku došli do pedesethiljaditog otvorenog tekućeg računa, što Telenor banku svrstava među najbrže rastuće mobilne onlajn banke u centralnoj i istočnoj Evropi", rekao je predsednik Izvršnog odbora Telenor banke Martin Navratil.

Navodi se i da upotreba mobilnog bankarstva u Srbiji od trenutka otvaranja Telenor banke beleži kvartalni rast sa šest do 12 odsto na 24 do 31 odsto, prema podacima Narodne banke Srbije.

U Telenor banci građani Srbije mogu da otvore viševalutni tekući račun sa beskontaktnom debitnom master kard karticom, menjaju novac, šalju novac u inostranstvo ili obavljaju sve vrste plaćanja.

Građanima je omogućena i fleksibilna štednja po viđenju u dinarima uz kamatu od sedam odsto godišnje, uz mesečni prirast obračunate kamate.

Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koja ima više od 185 miliona korisnika na 13 tržišta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
online bankarstvo telenor banka paketi računa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana