Zvanični kurs Evra za dan 25.11.20. :: 117.5849 rsd
Tekst objavljen: 19.06.2016 11:31        


Korisnici Telenor banke mogu plaćati robu i usluge u inostranstvu, kreditnim i debitnim karticama, bez provizije. Takođe, novac se jednostavno i sigurno može razmeniti putem aplikacije Telenor banke.

Telenor banka: plaćanje u inostranstvu bez provizije

Korisnici Telenor banke mogu plaćati robu i usluge u inostranstvu, kreditnim i debitnim karticama, bez provizije. Takođe, novac se jednostavno i sigurno može razmeniti putem aplikacije Telenor banke, po povoljnom kursu za evre, kao u menjačnici.

„Želimo da našim korisnicima omogućimo što lakši i komforniji boravak u inostranstvu. Cilj nam je da oni ne budu u obavezi da nose gotovinu sa sobom, tragaju za menjačnicama i troše novac na provizije. Mobilna aplikacija Telenor banke im to omogućava, kao i da karticu podese i prilagode ličnim potrebama“, kaže Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke.

Na tekućem računu dostupno je šest različitih valuta - dinari, evri, dolari, britanske funte, švajcarski franci i norveške krune.

Putem svoje internet i mobilne aplikacije, korisnici u svakom trenutku imaju uvid u stanje na računu. Mogu postaviti limite za plaćanje i podizanje sa bankomata, kao i odlučiti o aktiviranju kanala potrošnje kao što su bankomati, prodajna mesta i internet.

Putem aplikacije su dostupna sva podešavanja, odnosno upravljanje karticom - aktiviranje, izbor ili promena PIN-a, privremena ili trajna blokada, kao i zamena kartice.
Telenor banka je najbrže rastuća onlajn banka u regionu i svojim korisnicima nudi inovativne servise koji im omogućavaju punu kontrolu nad finansijama.

Više informacija možete naći na internet prezentaciji Telenor banke.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
plaćanje bez provizije plaćanje u inostranstvu telenor banka kartice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana