Tekst objavljen: 19.06.2016 11:31        


Korisnici Telenor banke mogu plaćati robu i usluge u inostranstvu, kreditnim i debitnim karticama, bez provizije. Takođe, novac se jednostavno i sigurno može razmeniti putem aplikacije Telenor banke.

Telenor banka: plaćanje u inostranstvu bez provizije

Korisnici Telenor banke mogu plaćati robu i usluge u inostranstvu, kreditnim i debitnim karticama, bez provizije. Takođe, novac se jednostavno i sigurno može razmeniti putem aplikacije Telenor banke, po povoljnom kursu za evre, kao u menjačnici.

„Želimo da našim korisnicima omogućimo što lakši i komforniji boravak u inostranstvu. Cilj nam je da oni ne budu u obavezi da nose gotovinu sa sobom, tragaju za menjačnicama i troše novac na provizije. Mobilna aplikacija Telenor banke im to omogućava, kao i da karticu podese i prilagode ličnim potrebama“, kaže Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke.

Na tekućem računu dostupno je šest različitih valuta - dinari, evri, dolari, britanske funte, švajcarski franci i norveške krune.

Putem svoje internet i mobilne aplikacije, korisnici u svakom trenutku imaju uvid u stanje na računu. Mogu postaviti limite za plaćanje i podizanje sa bankomata, kao i odlučiti o aktiviranju kanala potrošnje kao što su bankomati, prodajna mesta i internet.

Putem aplikacije su dostupna sva podešavanja, odnosno upravljanje karticom - aktiviranje, izbor ili promena PIN-a, privremena ili trajna blokada, kao i zamena kartice.
Telenor banka je najbrže rastuća onlajn banka u regionu i svojim korisnicima nudi inovativne servise koji im omogućavaju punu kontrolu nad finansijama.

Više informacija možete naći na internet prezentaciji Telenor banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
plaćanje bez provizije plaćanje u inostranstvu telenor banka kartice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana