Tekst objavljen: 05.04.2017 10:16        


Turistička ponuda Beograda biće predstavljena na 20. Međunarodnom sajmu turizma u Minsku "Leisure 2017", koji će počev od danas do 8. aprila okupiti oko 150 izlagača iz 11 zemalja, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB). 

Turistička ponuda Beograda od danas na sajmu u Minsku

Sajam "Leisure 2017", koji se održava u nacionalnom izložbenom centru BELEXPO, obezbediće izlagačima priliku da, tokom četvorodnevnog trajanja manifestacije, upoznaju potencijalne klijente i da promovišu turistički proizvod na beloruskom tržištu.

Ovo je drugi put da TOB nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji, a na štandu veličine 20 kvadratnih metara, poseban akcenat turističke ponude biće na programima omladinskog, tranzitnog i kulturnog turizma Beograda.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima za organizovanje dolazaka mladih u Beograd, a pre svega sadržajima poput tradicionalne beogradske manifestacije Beer Fest. Na štandu TOB-a predstaviće se i turoperater Balkan HOLIDAYS.

Delegacija TOB-a razgovaraće na temu Beograda kao tranzitne destinacije u planiranju putovanja beloruskih turista ka destinacijama na moru, s obzirom da su oni izrazito sezonski orijentisani i da najviše putuju ka destinacijama u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Italiji, navodi se u saopštenju.

Nastup TOB-a organizovan je uz podršku Ambasade Republike Srbije u Belorusiji, a ovogodišnji sajam je dvadeseti po redu i organizovan je pod pokroviteljstvom Republike Belorusije, u saradnji sa Ministarstvom sporta i turizma Republike Belorusije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
turizam tob međunarodni sajam Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana