Tekst objavljen: 12.12.2013 17:00        


Do kraja godine AXA Osiguranje zabeležiće rast premije od 97 odsto, a broj zaposlenih u odnosu na isti period prošle godine, biće veći tri puta. Godinu rasta AXA Osiguranja obeležiće i povećanje broja klijenata za 40 odsto. Na osnovu ovih rezultata, kompanija je i dalje najbrže rastuća osiguravajuća kuća na tržištu.

U 2013. AXA povećala premiju, broj klijenata i radnika

- Ova godina je bila puna izazova za nas. Uspeli smo da realizujemo neke od ključnih strateških ciljeva. Proširili smo prisustvo u svim segmentima distribucije, od bankoosiguranja, brokerske mreže do naše interne prodaje i na to smo veoma ponosni. Imamo preko 160 zaposlenih i po tom osnovu postali smo velika kompanija. Unapređenje efikasnosti u distribuciji i kanalima podrške prodaji uz stalno poboljšanje usluge klijentima, postavili smo kao jedan od temelja našeg dugoročnog prisustva na srpskom tržištu - izjavio je Adamandios Hadžistilis, generalni direktor AXA Osiguranja.

Prodajna mreža ove godine proširena je otvaranjem poslovnica na Novom Beogradu i Nišu, a sledeće godine biće otvorene još dve filijale. U ovoj godini uspostavljeno je i učvršćeno strateško partnerstvo sa dve renomirane međunarodne banke Credit Agricole i Alpha bankom.

Snažan prodor ostvaren je u brokerskom kanalu prodaje, gde se trenutno sarađuje sa 22 internacionalna i domaća partnera. Pored širenja interne prodajne mreže, u 2014. godini planirana je dalja ekspanzija brokerske mreže i širenje prisustva u bankoosiguranja, a u oblasti proizvoda fokus će biti usmeren na mala i srednja preduzeća.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
axa osiguranje osiguravajuće kuće

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana