Tekst objavljen: 18.04.2022 12:55        


Državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis najaviće 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabrici proizvoditi novih modela električnih automobila, nezvanično saznaje InfoKG. Navodno je reč o automobilu na električni pogon, a pretpostavlja se da se radi o modelu Fiat Panda. Tog dana će zaposleni u kragujevačkoj fabrici dobiti i bonus efikasnosti od oko 10.000 dinara., piše portal InfoKG

U Kragujevcu će se praviti "Panda" na električni pogon?


Ako je verovati nezvaničnim saznanjima portala InfoKG, konačno će biti najavljena vest koju svi zaposleni u kragujevačkoj fabrici dugo iščekuju. Naime, državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis trebalo bi da 28. aprila posete Kragujevac i tom prilikom najave proizvodnju novog modela u ovdašnjoj fabrici.

Proteklih godina u medijima se bezbroj puta nagađalo o proizvodnji novog modela u Kragujevcu, ali nije bilo zvaničnih informacija, tačnije sve je bilo svedeno na nagađanja. Iz nekoliko izvora portal InfoKG je dobio informaciju da će se u kragujevacu proizvoditi automobil na električni pogon.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE



Za sada nije precizirano o kom modelu je reč, ali pretpostavlja se da to može biti “Fiat Panda”.

Ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo taj 28. april, kada se očekuje da stigne potvrde za sva ova saznanja.

Prema nezvaničnim informacijama, radnici kragujevačke fabrike će tog dana dobiti, kada im je i isplata zarada, i bonus efikasnosti u iznosu od oko 10.000 dinara.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
fijat panda fijat automobili srbija fijat kragujevac električni automobili FCA Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana