Tekst objavljen: 22.11.2018 9:15        


Pružanje kvalitetne usluge prioritet je nacionalne avio-kompanije. U želji da ispuni i nadmaši očekivanja gostiju i pruži im što prijatnije iskustvo tokom leta, Air Serbia konstantno proširuje svoju ponudu. Biznis klasa AAir Serbia-e, kao sinonim udobnosti, luksuza i putovanja sa stilom, od 1. novembra svoje putnike dočekuje sa značajno unapređenim posluženjem na svim evro-mediteranskim letovima.

Unapređena usluga u biznis klasi Air Serbia-e

Uz sve pogodnosti koje su im na raspolaganju, gosti biznis klase sada mogu još više da uživaju uz neograničen izbor pića i a la kart meni sa hladnim i toplim jelima, u zavisnosti od destinacije, dužine leta i doba dana. Od sada, oni će svoj svoj luksuzno pripremljeni obrok dobijati serviran u keramičkom posuđu, uz metalni escajg i staklene čaše.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Na letovima koji traju preko 80 minuta, putnicima biznis klase nudi se izbor između dva topla jela, nakon čega ih očekuje desert. Za osveženje tokom leta na raspolaganju im je izbor iz celokupne ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića ili toplih napitaka iz asortimana Elevate Deli & Bar, u neograničenoj količini i bez nadoknade.
Na letovima koji traju manje od 80 minuta, pored neograničene ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića ili toplih napitaka, gosti biznis klase mogu uživati uz ukusnu hladnu zakusku.

Biznis klasa Air Serbia-e komfor svojih putnika stavlja na prvo mesto, omogućavajući im brojne posebne pogodnosti. Uz pristup Premijum salonu, dvostruko više predatog i ručnog prtljaga, prioritetno ukrcavanje i prijavu na let, korišćenje brze trake na aerodromu i mnoge druge pogodnosti, proširenje ketering ponude predstavlja dodatni iskorak u cilju pružanja nezaboravnog iskustva putovanja.“

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
usluga Air Serbia biznis klasa avio kompanija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana