Tekst objavljen: 08.09.2023 14:00        


Unikredit banka u Srbiji upozorila je sve svoje klijente i širu javnost da je u toku jedna od internet prevara u kojoj se spominje ime banke, a kroz koju se građani pozivaju da ulože novčana sredstva kako bi stekli brzu zaradu

UniCredit banka upozorava klijente na prevaru koja kruži internetom


„Internetom, pre svega društvenim mrežama, deli se određeni link i obaveštenje koje sadrži neistinite informacije o navodnoj investicionoj platformi Unikredit banke, koja nudi brzu zaradu, zahtevajući ulaganje novca. Unikredit banka Srbija obaveštava sve da ne stoji iza takvih informacija i da je u pitanju prevara“, navela je banka.

Ova banka je, u cilju bezbednosti, pozvala građane da ne učestvuju u pomenutim aktivnostima, niti da postupaju prema instrukcijama koje se navode u lažnim vestima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


„Banka je preduzela sve korake u cilju sprečavanja daljih sličnih aktivnosti, a sve građane podseća da budu oprezni kada se od njih traže lični podaci putem društvenih mreža“, ističe se u saopštenju.

Kako bi se u najkraćem roku eliminisale prevarne akcije, banka je pozvala sve građane sve da uvek prijave lažne naloge društvenim mrežama, kako bi bili uklonjeni.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UniCredit upozorenje prevara upozorenje za klijente online prevare

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana