Tekst objavljen: 19.10.2017 16:27        


Dana 25.10.2017. na tržištu će se pojaviti nova digitalana valuta Bitcoina –Bitcoin Gold.

Uskoro na tržištu nova digitalna valuta – Bitcoin Gold

Doći će do razdvajanja na tržištu na isti način kao što se pojavio i Bitcoin Cashte će pojaviti nova kriptovaluta. Na tržištu se takođe primećuje određena nervoza zbog toga što javnost nije upućena u to što to zapravo znači; obim Bitcoin coinova neće se povećati isto kao što se ni nije nakon što se pojavio Bitcoin Cash.

Kakve su posledice za “pravi” Bitcoin?

Bitcoin je samo jedan i ostaće samo jedan stoga će i dalje u opticaju ostati 21 milion coinova koji se mogu kupiti pod nazivom Bitcoin. Bitcoin Gold, zajedno s Bitcoin Cash-om predstavlja novu valutu, isto kao što postoji Litecoin, Dashi ostale kriptovalute.

Nakon što dođe do razdvajanja na Bitcoin Gold, svi vlasnici i investitori koji poseduju Bitcoine dobiće isti iznos Bitcoin Gold coinova u svoje ruke. Nakon što prime u svoje wallete Bitcoin Gold coinove, investitori mogu raditi s njima što god požele od prodaje do zadržavanja u novčaniku.

Bitcoin Cash i Bitcoin Gold nikako ne mogu našteti Bitcoin mreži, već suprotno tome, vlasnici Bitcoina dobijaju ih i tako profitiraju više nego vlasnici koji drže druge kriptovalute.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nova kriptovaluta kriptovalute bitkoin bitkoin gold

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana