Tekst objavljen: 30.03.2015 12:46        


Specijalna ponuda kompanije Dunav osiguranje sa Sajma automobila koja donosi brojne popuste, dodatne pogodnosti i poklone, biće produžena do 30. aprila, najavljeno je iz te kompanije. 

Veliko interesovanje za akciju Dunav osiguranja

"Osiguranici Dunav osiguranja će u okviru te akcije moći sami da kreiraju svoj paket pogodnosti izborom nekih od ponuđenih popusta - 15 odsto popusta pri zaključenju polise auto - kasko osiguranja, 10 odsto popusta pri zaključenju mini kasko osiguranja i 50 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgoda uz polisu auto-asko ili mini-kasko osiguranja", izjavila je Tanjugu portparol Dunav osiguranja Jugoslava Smiljković Stojanović.

Osiguranjem svog motornog vozila od auto- odgovornosti vlasnici vozila dobiće vaučer odnosno garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda, kao i prijateljsku karticu Dunav auta, koja obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara.

Govoreći o iznenađenjima i dodatanim pogodnostima, ona je istakla da Dunav osiguranje u saradnji sa kompanijom Lukoil Srbija daruje i poklon karticu za gorivo u vrednosti od 2.000 ili 4.000 dinara osiguraniku koji na štandu Dunav osiguranja ili na internim prodajnim mestima kompanije u Beogradu zaključi neku od polisa osiguranja motornih vozila iz ponude.
Ta ponuda važi samo na teritoriji Beograda za sve vlasnike vozila.

Zbog velikog interesovanja vlasnika motornih vozila za sve vrste osiguranja vozila Dunav osiguranje produžio je sutra radno vreme poslovnica u Beogradu do 18 sati, a dežurne poslovnice u Beogradu su u ulicama Blagoja Parovića 19, Goce Delčeva 46, Ustaničkoj 128, Dobračinoj 1 i Makenzijevoj 65.

Sve neophodne troškove premije osiguranja i registracionih taksi moguće je platiti odloženo u tri do 12 mesečnih rata, putem veb-kredita, uz administrativnu zabranu na platu ili čekovima građana.
Detaljnije informacije se mogu dobiti na sajtu www.dunav.com i besplatnim pozivanjem kontakt centra kompanije na broj 0800 386 286.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
promo ponuda mini kasko osiguranje automobila auto kasko osiguranje dunav kasko Dunav osiguranje auto osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana