Tekst objavljen: 29.04.2017 11:30        


Sanjate letovanje na Mauricijusu i Sejšelima? Umesto da to radite u toplini betonskih blokova, možete da maštate i u mnogo prijatnijem okruženju zelenila i tišine.

Vikendicu iz snova možete da kupite za 10.000 evra

Jer, vikendice na prelepim mestima u Srbiji poput Golije, Zlatibora i Fruške Gore mogu da se nađu po istoj ceni kao i jedno letovanje iz snova. Sa jednom razlikom - ovako imate prelepu oazu samo za sebe - zauvek.

U saradnji sa portalom Nekretnine, najvećim oglasnikom za prodaju i izdavanje nekretnina u Srbiji, izabrali smo sedam vikendica iz snova, čije cene počinju već od 9.800 evra.

1. Golija - planinski vazduh i mir za 9.800 evra

Kućica od 53 kvadrata nalazi se u Rudnom. Nadmorska visina od 1.100 metara i ruža vetrova čine odličnu poziciju za zdrav život.

2. Fruška Gora-kućica i voćnjak za 20.000 evra

Kuća od 114 kvadrata na placu od 50 ari, udaljena je 20 kilometara od Sremske Mitrovice. Ima kuhinju i kupatilo, ali je potrebno uvesti struju. Pogled na Srem, uz voćnjak od 40 stabala.

3. Sonta, salaš sa privatnim ribnjakom, 30.000 evra

Na tri kilometra od Dunava, nalazi se potpuno renovirana kuća na salašu, sa šumom topole i sadnicama bagrema. Salašu pripada i manji privatni ribnjak.

4. Mokra Gora, zimska idila za 44.500 evra

Pogled na planinske padine, u blizini Drvengrada, pruža ova kućica od 128 kvadrata, zidana od oblica.

5. Rajac,prilika za etno turizam, 95.000 evra

Izgrađen u stilu stare srpske kuće, ovaj bivši restoran "Lovac" ima 220 kvadrata i 37 ari placa na najatraktivnijoj lokaciji na Rajcu. Prilika i za one koji žele da investiraju u etno turizam.

6. Paraćin,luksuzna kuća za zaljubljenike u spoj modernog i starinskog 150.000 evra

Luksuzna vikend kuća na 20 kilometara od autoputa, nudi mogućnost i za etno, kao i planinarski turizam. Ima tri spavaće sobe, dva kupatila, wi-fi i šporet na drva.

7. Zlatibor,apartmanski kompleks 750.000 evra

Da vikendica ima za svačiji džep, svedoči i ova ponuda objekta koji je u sklopu Kraljevih konaka.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
vikendice prodaja vikendica jeftine nekretnine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana