EUR 117,54 USD 106,77 CHF 110,40

Kursna lista


Indikativni kurs Evra na dan 28.02.20. :: 117.5421 rsd

Tekst objavljen: 08.08.2017 15:26        


Visa je danas objavila partnerstvo sa jednim od najvećih festivala piva u jugoistočnoj Evropi - Belgrade Beer Fest™, koji svake godine okupi više od 500,000 posetilaca iz regiona. Tokom pet dana, gosti će uživati na preko 40 koncerata međunarodnih i lokalnih muzičkih zvezda, različitim zabavnim programima i ukusnoj hrani, a sve to uz dobro poznate ukuse više od 200 brendova stranih i domaćih piva.

Visa objavila partnerstvo sa Belgrade Beer Fest™

Tokom jubilarnog 15. Belgrade Beer Fest-a™ posetioci će prvi put imati priliku da iskuse brza, sigurna i pouzdana beskontaktna plaćanja i uživaju u pogodnostima kupovine Visa beskontaktnim karticama. Od 16. do 20. avgusta beskontaktna plaćanja biće dostupna na 100 terminala postavljenih na prodajnim štandovima širom festivalske zone na Ušću. Kao zvanični partner Belgrade Beer Fest™ Visa će na predstojećem Festivalu prodavcima i kupcima omogućiti bezgotovinske transakcije i demonstrirati beskontaktnu tehnologiju koja skraćuje vreme provedeno u redovima za izvršenje plaćanja i ostavlja više prostora za uživanje u muzičkom programu. Dodatno, u okviru Visa inovativne zone posetioci će moći da se informišu o Visa beskontaktnoj tehnologiji, zabave učešćem u foto aktivaciji “Magic Mirror”, besplatnoj WI-FI zoni i napune svoje telefone na beskontaktnim punktovima.

Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu rekao je: “Veoma nam je drago što ćemo omogućiti beskontaktno plaćanje na predstojećem Belgrade Beer Fest-u i obezbediti prihvat kartica na više od 100 prodajnih terminala. Kao jedan od najpopularnijih festivala u jugoistočnoj Evropi sa više od pola miliona posetilaca svake godine, Belgrade Beer Fest prepoznali smo kao odličnu platformu za demonstraciju naše inovativne tehnologije koja će i prodavcima i gostima festivala omogućiti brzo, sigurno i pouzdano plaćanje. Poslednja stvar koju gosti festivala žele je čekanje u dugim redovima na štandovima za piće i hranu i razmišljanje o gotovini. Posetioci festivala dolaze zbog dobre muzike i zabave, i stoga žele jednostavno iskustvo plaćanja koje im omogućava da se u potpunosti opuste i uživaju. Upravo je to korisničko iskustvo bilo u fokusu našeg partnerstva sa Belgrade Beer Fest™-om”.

Dejan Grastić, jedan od osnivača Belgrade Beer Fest™-a kazao je: „Već petnaest godina Belgrade Beer Festvaži za jedan od najprepoznatljivijih brendova naše zemlje, koji ljubiteljima dobre zabave nudi garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta. Izuzetno nam je drago kada svetska kompanija kao što je Visa prepozna naš festival kao pouzdanog partnera i odličnu priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Ovom saradnjom zajedno ćemo pružiti novo, beskontaktno iskustvo plaćanja našim posetiocima, a zahvaljujući našem partneru Visa mogućnost bezgotovinskih transakcija biće realizovana na najvišem nivou.“

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Visa beer fest beogradski beer fest

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana