Tekst objavljen: 24.05.2016 14:00        


Povodom tradicionalnog Dana dobrovoljaca nekoliko stotina zaposlenih u Alpha Bank Srbija ove godine organizovalo je akciju postavljanja „kuka dobrote“ sa hranom i odećom namenjenom svima kojima je pomoć potrebna. Akcija „Zajedno, jedni za druge!“ odvijala se u Beogradu, Paraćinu, Subotici, Kragujevcu, Užicu i Obrenovcu.

Zaposleni Alpha banke postavljali ”kuke dobrote“

U Beogradu “kuke dobrote” su postavljene na tri lokacije, u Katanićevoj ulici, ispred Hrama Svetog Save, Dušanovoj ulici ispred Crkve Svetog Aleksandra Nevskog i Vojvođanskoj ulici ispred Crkve Svetog Đorđa, a zaposleni Banke sopstvenim primerom pokazali su da su empatija i briga za sugrađane deo korporativne kulture Alpha Bank Srbija.

Beograd je tako dobio još tri mesta na kojima svi kojima je pomoć neophodna mogu pronaći tragove dobrog dela.

„Kuke dobrote“ su akcija koja je poprimila globalne razmere i prati trendove povratka poverenja u humanost i dobru ljudsku prirodu u savremenom društvu kada je otuđenost postala prevelika.

Alpha Bank prva je kompanija koja se organizovano priključila toj svetskoj akciji pomaganja bližnjima. Višak prikupljene odeće i hrane dostavljen je Verskom dobrotvornom starateljstvu Srpske pravoslavne crkve koja će robu distribuirati najugroženijima.

„Ovogodišnji Dan dobrovoljaca Alpha banke, ponovo je pokazao koliko smo privrženi zajednici i pravim vrednostima. Veoma nam se dopala ideja da učestvujemo u akciji postavljanja „kuka dobrote“ jer tako na neposredan način omogućavamo svim ugroženima da jednostavno dođu do neophodnih namirnica i odeće“, izjavio je Aleksandar Čortan, direktor Sektora poslovne mreže AlphaBank povodom akcije „Zajedno, jedni za druge!“.

Dan dobrovoljaca i ove godine obeležava se kao internacionalni dan na nivou Alpha Bank Grupe, kada zaposleni iz Grčke, Kipra, Srbija, Rumunije i Albanije ujedinjenom akcijom rešavaju neki od problema lokalne zajednice.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kuke dobrote Alpha bank humanitarne akcije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana