Tekst objavljen: 08.11.2012 14:50        


Ljubomir Kostić, v.d. direktora niške Tržnice istovremeno je stečajni upravnik u 16 preduzeća, suvlasnik privatne firme i samostalni preduzetnik, pišu Južne vesti.

Direktor niške Tržnice ima ukupno 18 funkcija?

On je nedavno potvrdio da je stečajni upravnik u “nekoliko preduzeća” u isto vreme kada je i v.d. direktor JKP “Tržnica” Niš, ne precizirajući o koliko preduzeća se zapravo radi.

Službeno vozilo i radno vreme

Prema nezvaničnim informacijama, Ljubomir Kostić je službeno vozilo Tržnice koristio kako bi završavao svoje poslove koji se tiču stečajnih postupaka. Kostić je te tvrdnje oštro demantovao. On naglašava da je Tržnici posvećen puno radno vreme, osim kada ima neko ročište u prepodnevnim satima u Privrednom sudu.
Sudeći prema listi aktivnih stečajnih postupaka Agencije za licenciranje stečajnih upravnika na dan 1. novembar 2012. Kostić je stečajni upravnik u 20 preduzeća.

Ipak, proverom na sajtu Agencije za privredne registre v.d. direktor “Tržnice” se kao stečajni upravnik zvanično vodi u 16 preduzeća.

Pošto je, kako kaže, reč o sudskim procesima Kostić nije želeo da komentariše ove navode. - Stečajni postupak je sudski postupak i o njemu se ne razgovara na ovaj način i on se ne iznosi u javnost. Postoji neki red u sudu i zna se ko može da pruži informacije - rekao je on.

Pored 16 preduzeća gde je stečajni upravnik i mesta v.d. direktora Tržnice, Kostić je i suvlasnik jednog privatnog preduzeća, ali je ujedno i privatni preduzetnik.

- Preduzetnička radnja već 6 meseci gotovo nema nikakvog prometa, a biće u narednom periodu i odjavljena, jer nema razlog postojanja, a razlog zašto to nije učinjeno je taj što je ostalo nekoliko nezavršenih poslova - pojasnio je Kostić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stečajni upravnik posao Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana