Tekst objavljen: 17.06.2013 13:00        


Menadžment Elektroprivrede Srbije će ubuduće svakodnevno čitati i analizirati sve komentare, kritike ili pohvale koji budu objavljivani na internet blogovima, forumima, Fejsbuku, Tviteru i drugim socijalnim mrežama.

EPS traži ljude za praćenje Fejsbuka i Tvitera

Naime, ovo javno preduzeće je nedavno raspisalo javnu nabavku male vrednosti za uslugu “medija monitoringa”, a u tome bi trebalo da im pomogne marketinška agencija koja za ovu vrstu usluga da najpovoljniju ponudu.

U EPS-u ovakvu odluku objašnjavaju “brigom za kupcima” i ističu da to zahteva potreba tržišta električne energije.

- Pripremamo se za jednu ozbiljnu tržišnu utakmicu, jer je došlo do liberalizacije tržišta. Želimo da povećamo stepen brige o kupcima i da njihove probleme, sugestije, primedbe i stavove bolje osluškujemo. Želimo maksimalno da iskoristimo internet kao i dalje najjeftiniji panel komunikacije i samim tim treba da pratimo i ono što se na njemu dešava. Sistem kvaliteta nas obavezuje na povećanje brige o kupcima i zato ćemo koristiti sve kanale komunikacije – kaže Jelena Vujović iz EPS-a.

Ona dodaje da se nada da će mesečni trošak “medija monitoringa” približno biti na nivou dosadašnje cene od oko 27.000 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
EPS Elektroprivreda Srbije facebook fejsbuk twitter tviter društvene mreže

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana