Tekst objavljen: 17.06.2013 13:00        


Menadžment Elektroprivrede Srbije će ubuduće svakodnevno čitati i analizirati sve komentare, kritike ili pohvale koji budu objavljivani na internet blogovima, forumima, Fejsbuku, Tviteru i drugim socijalnim mrežama.

EPS traži ljude za praćenje Fejsbuka i Tvitera

Naime, ovo javno preduzeće je nedavno raspisalo javnu nabavku male vrednosti za uslugu “medija monitoringa”, a u tome bi trebalo da im pomogne marketinška agencija koja za ovu vrstu usluga da najpovoljniju ponudu.

U EPS-u ovakvu odluku objašnjavaju “brigom za kupcima” i ističu da to zahteva potreba tržišta električne energije.

- Pripremamo se za jednu ozbiljnu tržišnu utakmicu, jer je došlo do liberalizacije tržišta. Želimo da povećamo stepen brige o kupcima i da njihove probleme, sugestije, primedbe i stavove bolje osluškujemo. Želimo maksimalno da iskoristimo internet kao i dalje najjeftiniji panel komunikacije i samim tim treba da pratimo i ono što se na njemu dešava. Sistem kvaliteta nas obavezuje na povećanje brige o kupcima i zato ćemo koristiti sve kanale komunikacije – kaže Jelena Vujović iz EPS-a.

Ona dodaje da se nada da će mesečni trošak “medija monitoringa” približno biti na nivou dosadašnje cene od oko 27.000 dinara.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
EPS Elektroprivreda Srbije facebook fejsbuk twitter tviter društvene mreže

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
game pragmatic rtp tinggi game jackpot progresif akun super vip