Tekst objavljen: 23.07.2013 12:59        


Delegacija vodeće svetske investicione banke Goldman Saks boraviće od sutra u dvodnevnoj poseti Srbiji. Kako je saopštilo Ministarstvo energetike, delegacija Goldman Saksa će sa predstavnicima Vlade Srbije razgovarati o projektima koje Srbija nudi i mogućnostima za investiranje.

Goldman Saks razmatra ulaganje u Srbiju

Dolazak Goldman Saksa biće prva poseta velike svetske investicione banke Srbiji posle odluke Evropskog saveta da do kraja januara započne pregovore o pridruživanju Evropskoj uniji sa Srbijom.

U delegaciji kompanije koja dolazi u Srbiju su Rijad Jusuf, direktor za tržišta u razvoju u sedištu Goldman Saksa u Njujorku, Dejvid Galager, direktor za robe u kancelariji za medjunarodne odnose u Londonu i Leor Seder, direktor za lokalno poslovanje klijenata za tržišta u razvoju u Londonu.

Goldman Saks grupa je multinacionalna investiciona banka koja posluje u oblasti bankarstva, hartija od vrednosti, upravljanja investicijama i drugim finansijskim uslugama. Zapošljava oko 30.000 ljudi širom sveta i trenutno je prva po neto prihodu u investicionom sektoru u svetu.

Goldman Saks grupa je u 2011. godini ostvarila neto profit od 2,5 milijardi dolara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Goldman Saks Srbija banke banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana