Tekst objavljen: 29.11.2012 15:30        


"Banka Inteza" osvojila je petu godinu za redom nagradu za banku godine u Srbiji. Ovu nagradu dodeljuje vodeći svetski časopis iz oblasti finansija i bankarstva "The Banker".

Inteza peti put za redom najbolja banka u Srbiji

Tradicionalno priznanje za banku godine dodeljuje se na osnovu kvantitativnih kriterijuma, kao što su bilansna aktiva i adekvatnost kapitala, ali i stepena razvoja novih tehnologija, nivoa podrške pružene preduzećima i inicijativa preduzetih u odnosu sa klijentima.

- U uslovima usporene privredne aktivnosti i snažnih recesionih pritisaka u čitavoj Evropi, koji su se tokom prethodne godine prelili i na naš ekonomski prostor, 'Banka Inteza' je nastojala da pruži aktivnu podršku privredi i prati potrebe stanovništva - izjavila je predsednik Izvršnog odbora banke Draginja Đurić.

- Dobri poslovni rezultati, očuvani kvalitet kreditnog portfolia, kao i stabilna kapitalna pozicija čine zdrave osnove koje će nam omogućiti da i u narednom periodu ostanemo pouzdana i profesionalna podrška svim našim klijentima i celokupnoj društvenoj zajednici - rekla je ona.

Banka Inteza, članica grupacije Intesa Sanpaolo, je vodeća banka na tržištu Srbije mereno svim relevantnim parametrima poslovanja - bilansnoj sumi, ukupnom kapitalu, plasmanima i depozitima, navedeno je u saopštenju.

Banka posluje kroz mrežu od 200 ekspozitura u 100 gradova širom zemlje i ima bazu od oko 1,59 miliona klijenata u segmentu stanovništva, malog biznisa, privrede i lokalne samouprave, koje uslužuje profesionalni tim od preko 3.000 zaposlenih.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
inteza banka intesa banke Srbija nagrada

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana