Tekst objavljen: 23.07.2013 8:30        


Trinaesti avion u floti Jata "Boing 737-300", registracijskih oznaka YU-AOU, sleteo je u ponedeljak u 18.30 časova na pistu beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla". Nakon tehničkih pregleda, prevoziće uskoro Jatove putnike ka nekoj od evromediteranskih destinacija.

Jatu stigao avion iz Bugarske, drugi za dva dana

Prilikom dočeka aviona na pisti Aerodroma "Nikola Tesla", predsednik Odbora direktora i v.d. generalnog direktora Jata Velibor Vukašinović izjavio je da je ovo, posle dva aviona tipa ATR 72 500, treća nova letelica koja je ovog leta stigla u Jat, saopšteno je iz Jata.

"U četvrtak će u flotu Jata doći i četvrti novi avion 'Boing 737-300' čime ce Jatova flota, uz jedan rezervni Aviogeneksov 'Boing', brojati 15 aviona. Na taj način ćemo u potpunosti biti spremni da odgovorimo izazovima na tržištu, a putnici mogu očekivati redovan prevoz Jatovim avionima do svojih destinacija u redovnom i čarter saobraćaju, poštujući kao i do sada sve standarde bezbednosti saobraćaja", piše u saopštenju Jata.

Dva aviona tipa ATR 72 500 stigli su u Jat od firme iz Danske, dok su "boinzi" stigli od Bulgarian Aira, čime ćemo u potpunosti realizovati plan saobraćaja za 2013. godinu, navedeno je u saopštenju Službe Jat ervejza za odnose s javnošću.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
avioni vazdušni saobraćaj aviosaobraćaj aviokompanije jat airways Jat

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana