Tekst objavljen: 21.08.2013 17:00        


Brazilska manekenka Žizel Bundšen opet je na prvom mestu liste najplaćenijih manekenki i modela na svetu, sa zaradom od 42 miliona dolara u protekloj godini. Žizel je zaštitno lice kuće "H&M", reklamira "Šanel" i mnoge druge luksuzne brendove.

Ko je najplaćenija manekenka na svetu?

Najveći deo novca ipak dobija od proizvodnje stvari sa svojim imenom, ili reklamnih partnerstava, tako da u svetu možete kupiti aksesoare, donji veš ili poznate "Ipanema" japanke sa potpisom najplaćenije manekenke na svetu.

Žizel je potukla konkurenciju - sledeća na listi zaradila je čak šest puta manje novca od nje.

Na drugom mestu je Miranda Ker, "otpušteni Anđeo", koja je zaradila 7,2 miliona. Treća je Adrijana Lima, koja je inkasirala šest miliona dolara.

Kejt Mos i dalje se drži na ovoj listi sa 5,7 miliona, a sledi je Liu Ven, prva manekenka kineskog porekla koja je "šetala" na reviji brenda "Viktorijas sikret", lepotica koju je "Njujork tajms" nazvao prvim kineskim supermodelom, sa 4,3 miliona. Liu Ven je tako postala i prva manekenka azijskog porekla koja se ikada našla na ovoj listi.

Hilari Roda je šesta sa okruglo četiri miliona, a sedma Kerolin Marfi, manekenka i glumica, sa 3,6 miliona dolara.

Džoan Smols, manekenka broj jedan po izboru sajta "Models.com", na osmom je mestu sa 3,5 miliona. Sledeća je Kendis Svanpul sa 3,3 miliona, i poslednja Lara Stoun sa 3,2 miliona dolara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana