Tekst objavljen: 05.02.2013 14:50        


Predstavnici MK-grupe koje je predvodio Nikola Avram posetili su Vrnjačku Banju i razgovarali sa opštinskim rukovodstvom i članovima Agencije za privatizaciju. Oni su zainteresovani da kupe hotelsko-turističko preduzeće Fontana.

Miodrag Kostić širi imperiju, kupuje Fontanu

Osim kupovine imovine Fontane MK grupa je, kako saznaje list, spremna i da investira u dogradnju i modernizaciju postojećih kapaciteta vrnjačkog hotelskog preduzeća, jednog od najvećih te vrste u ovom delu Srbije.

Fontana je posle neuspele privatizacije već godinama u restrukturiranju. Ovo preduzeće ima 50.000 kvadrata poslovnog prostora u pet hotela i jednoj vili. Raspolažu sa ukupno 1.000 ležaja, kao i nekoliko restorana, kafana i kafića u centru Banje, ali i na obližnjem Goču.

- Očekujem povoljan ishod ovih razgovora i nadam se da će Fontana u MK-grupi najzad naći ne samo pravog kupca nego strateškog partnera, a to znači da ćemo naći rešenje za jedan od naših najvećih lokalnih ekonomskih, pa i političkih problema - kaže Boban Đurović, predsednik vrnjačke opštine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    kop 08.02.2013 11:14

    Srecno i puno uspeha u daljem radu

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
fontana vrnjačka banja Miodrag Kostić biznismen turizam ugostitelji

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana