Tekst objavljen: 30.04.2013 16:50        


Beobanka, Invest banka, Astra banka i Beogradska banka, sve četiri u stečaju, i dalje su na vrhu su liste 1.000 poreskih dužnika koji je danas objavila Poreska uprava.

Najveći poreski dužnici četiri banke u stečaju

Najveći poreski dug od 29,56 milijardi dinara ima Beobanka, a slede Invest banka u stečaju sa 22,25 milijardi dinara, Astra banka u stečaju sa približno 19,22 milijarde dinara i Beogradska banka u stečaju, koja duguje oko 16,1 milijardu dinara.

Među najvećim poreskim dužnicima su i Sartid, u stečaju sa dugom od blizu 6,74 milijardi dinara, Resavska banka u stečaju koja duguje oko 5,98 milijardi dinara, kao i Zastava oružje sa dugom od oko 5,53 milijarde dinara.

Na spisku 500 najvećih poreskih dužnika među pravnim licima su i Simpo iz Vranja sa oko 4,23 milijarde dinara duga, kao i brojna preduzeća u restrukturiranju poput RTB Bor grupa Rudnici bakra bor koji duguje oko 2,44 milijarde dinara.

Na listi najvećih poreskih dužnika su i 14. oktobar u restrukturiranju sa oko 2,12 milijardi dinara duga, FAP u restrukturiranju sa približno 1,8 milijardi duga i Jagodinska pivara u restrukturiranju koja duguje oko dve milijarde dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
oporezivanje najveći poreski dužnici poreski dug plaćanje poreza porez poreska uprava Srbija banke stečaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana