Tekst objavljen: 15.11.2012 15:29        


Predsednik Tomisav Nikolić kaže da će se Srbija izboriti s nezaposlenošću, siromaštvom i kriminalom i da će vlada rešiti probleme koji su se gomilali godinama.

Nikolić: Srbija duguje građanima da ih zaposli (Medija centar Beograd)

- Srbija će da se izbori protiv nezaposlenosti, siromaštva, kriminala i da razvije energetiku, poljoprivredu, automobilsku i avioindustriju. Srbija duguje svojim građanima da ih zaposli - naglasio je Nikolić.

On je istakao da su sadašnje vlasti učinile mnogo da ispune uslove koje EU postavlja pred države kandidate, da su otvoreni procesi dijaloga sa skoro svim državama sa kojima postoje otvorena pitanja, i da očerkuje da na kraju mandata budu rešeni nagomilani problemi i uspostavljena precizna pravila.

- Želim da u Srbiji bude takav ambijent da gde god u svetu razgovarate sa investitorima možete da kažete da mogu mirno i potpuno sigurno da investiraju kod nas. Menjaće se vlasti u Srbiji, ali pravila koja sada budu ustanovljena više nikad neće biti promenjena - poručio je Nikolić.

On je naveo da se vladajuća većina obavezala da uradi nešto za Srbiju i da su rezultati toga vidljivi već u prvim mesecima njenog mandata.

Prema njegovim rečima, nije u pitanju samo politička borba, već je trebalo ubediti investitore da će im ulaganja biti sigurna, da neće imati poteškoća i da neće morati da odlivaju svoj novac tajnim kanalima, i da će, ukoliko rade u skladu sa zakonom, biti potpuno zaštićeni.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
tomislav nikolić Srbija zaposlenje zaposlenost

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana