Tekst objavljen: 30.05.2013 14:10        


Eurobanka je najavila da je kao zvanični agent Vlade Srbije, potpuno spremna za isplatu dospele rate obveznica stare devizne štednje, koja će početi sutra. Sredstva su obezbeđena iz budžeta Republike Srbije, te će tako biti isplaćeni svi klijenti koji dostave važeću dokumentaciju.

Počinje isplata obveznica stare devizne štednje

Klijenti će naplatiti svoje obveznice uz važeću ličnu ispravu- ličnu kartu, izbegličku legitimaciju, legitimaciju raseljenog lica ili pasoš i izvod o stanju na računu u Centralnom registru, depou i kliringu za hartije od vrednosti (CRHoV).

Pored navedenih dokumenata, dodatni dokument će biti neophodan samo klijentima, čija dospela rata prelazi iznos od 5.000 evra, a koji se do sada nisu obraćali banci, kao i klijentima koji nisu podizali svoje obveznice u poslednje dve ili više uzastopnih godina.

Ukoliko se isplata obavlja ovlašćenom licu, koje bi trebalo da priloži dodatni dokument, ono pored svog dodatnog dokumenta prilaže i fotokopiju vlasnikovog identifikacionog dokumenta.

Kao dodatni dokument važe pasoš, vozačka dozvola, overena zdravstvena knjižica, poslednji ček od penzije, telefonski račun za prethodni mesec, račun za utrošenu električnu energiju ili račun komunalnih usluga za prethodni mesec.

Banka preporučuje štednju po viđenju, onima koji se opredele da nastave da štede. Pogodnost takve štednje podrazumeva atraktivnu kamatnu stopu na sredstva koja su klijentima dostupna u svakom trenutku, uz maksimalnu sigurnost i bez dodatnih troškova.

Klijenti koji ne poseduju takve račune, imaće mogućnost da ih otvore na licu mesta u filijalama Eurobanke širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    adnan cono 03.04.2016 16:54

    STARI DEVIZNI STEDIONIK JUGOANKE K. MITROVICA

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
eurobanka Eurobank obveznice stara devizna štednja devizna štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana