Tekst objavljen: 28.11.2012 14:23        


Potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Rogozin rekao je da su ruski organi i zvanično odobrili Srbiji kredit pod povoljnim uslovima Srbiji.

Rogozin: Rusija odobrila kredit Srbiji

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je, u otvorenom i srdačnom razgovoru s Rogozinom, istakao da je Srbija izuzetno zainteresovana za saradnju sa Ruskom Federacijom u brojnim oblastima, a da će uskoro projekat „Južni tok“ potpuno povezati Srbiju i Rusiju, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Predsednik Nikolić je izneo težnju da se, osim na polju energetike, posebno unapredi saradnja Srbije i Rusije i u namenskoj industriji, ali i u drugim granama privrede.

Naša poljoprivreda, na primer, može da stvori kvalitetne proizvode koji su potrebni ruskom tržištu i Srbija je spremna da obezbedi velike količine za plasman u Rusku Federaciju, dodao je predsednik Nikolić.

Potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Rogozin obavestio je predsednika Nikolića da su ruski organi i zvanično odobrili kredit pod povoljnim uslovima Srbiji, koji je našoj zemlji nedavno obećan.

On je odnose izmedju Rusije i Srbije ocenio kao veoma prijateljske i iskoristio priliku da prenese pozdrave predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina i predsednika Vlade, Dmitrija Medvedeva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rusija partnerstvo sa Rusima Srbija kredit ekonomska kriza

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana