Tekst objavljen: 06.12.2012 11:44        


Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić traži od Vlade Srbije da taj javni servis finansira sa tri miliona evra mesečno.

Tijanić od Vlade traži 3 mil. evra mesečno za RTS

- Nova vlast, kao i sve prethodne vlade, ostavila je RTS bez rešenog sistema finansiranja. Ako nam u sledećih šest meseci Vlada ne pozajmljuje tri miliona evra mesečno i ne reši pitanje stabilnog finansiranja, RTS neće izdržati do sredine februara - rekao je Aleksandar Tijanić.

Tijanić navodi da ga je predsednik Tomislav Nikolić najbolje definisao kad je rekao da je "Tijanić divlji konj koji nit se vodi, nit se jaše".

O radu Aleksandra Vučića, Tijanić kaže: "Vučić je zaigrao utakmicu kakvu niko nije igrao. 'Tepih' bombardovanjem razara sve krupnija imena. Ali, kad će početi da gradi? Možda tek kad u potpunosti ovlada strankom bez sukoba sa Nikolićem".

O tvrdnji da je blizak sa Miroslavom Miškovićem i Draganom Đilasom, Tijanić je rekao da bi se stideo da kaže kako s njima nije u "veoma bliskim odnosima", ali i da nema stranke ili vlade koja bar sa jednim od njih nije bila u veoma bliskim odnosima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
tijanić RTS Radio-televizija Srbije TV Srbija ekonomska kriza Vlada Srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana